Waarom deze site?

Alleen jij, jouw gedachten, de vrijheid, uitzicht, je backpack, rust en de trail, oftewel Hike Life! The Dirty Hippie besmet je met het hike virus…

“Hiken? Wandelen bedoel je? Daar heb ik geen tijd voor man!

Super suf ook trouwens, dat doen m’n ouders, misschien als ik een jaar of 60 ben!”

De gemiddelde reactie wanneer ik in mijn omgeving praat over “hiken”. Toch heeft het mij al veel gebracht. Niet alleen de toffe ervaringen tijdens je trip, maar juist ook dat wat blijft hangen wanneer je weer thuis bent!

Met deze site probeer ik een aantal dingen te bereiken:

  • Jou enthousiast te maken over hiken & outdoor leven
  • Het cool maken van hiken (je denkt misschien nog snel aan geitenwollen sokken en suffige ANWB winkels..)
  • Te laten zien welke impact de hike cultuur heeft op mijn “normale” leven

Wie ben ik eigenlijk?

Mijn naam is Tom. Geboren in 1985. Leef in Breda, Nederland. Pleased to meet you!
Escapardenne Lee Trail
Escapardenne Lee Trail

Waarom eigenlijk die naam; The Dirty Hippie?

Picture this; je hiket in Amerika door een buitenaards aanvoelend lava landschap, komt uit op een weg, in de verte zie je de rookwolken hangen van een bosbrand. De weg is verlaten; links, rechts, niemand te bekennen.

Totdat er een oud busje aan komt ronken, achter het stuur/uit het raam hangend een dame met bovengemiddeld BMI, een naveltruitje wat allang niet meer past die schreeuwt; “Whattup you dirty hippies!!” Vandaar dus de naam..  ✌